Despre noi

Compania  noastra de transporturi rutiere internationale a luat fiinta in 2006, pe cand aveam un singur camion. In prezent am ajuns la o flota de peste 30 de masini de diverse tonaje. Asiguram un timp de tranzit scurt sau mediu, luptand sa satisfacem nevoile clientilor in conditii excelente.

Oferim servicii de logistica si transport all-inclusive. In calitate de companie de transport full-service asiguram tot ce este necesar pentru a oferi clientilor serviciile ideale de transport in functie de nevoile individuale.

Avantajele de a lucra cu CNC LOGISTIC

E usor sa colaborezi cu noi pentru ca avem o echipa de tineri ambitiosi si cu experienta ce lucreaza cu dedicatie pentru a oferi tuturor clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate. Adaugam la acestea si faptul ca detinem vehicule proprii precum si o retea nationala / internationala de parteneri de incredere. Ai asadar toate motivele sa cauti si sa gasesti la noi solutia de transport care ti se potriveste.

Facem totul sa oferim in fiecare zi solutii de transport din ce in ce mai bune; ne dezvoltam in permanenta si continuam sa evoluam pentru a raspunde nevoilor din ce in ce mai complexe ale clientilor si evolutiei pietei de logistica.

Ne straduim sa oferim clientilor nostri un maximum de transparenta asupra situatiei transportului comandat – la noi poti gasi mereu un membru al echipei care sa te ajute cu informatii clare si precise asupra statusului si datei de livrare.

Ai intrebari? Contacteaza-ne:

telefon: +4(0) 730 011 853

Pretutindeni impreuna….

… pentru ca alegem solutii personalizate de transport rutier bazate pe

nevoile clientului si pe experienta noastra de companie de transporturi rutiere internationale

… pentru ca ne asumam responsabilitatea pentru fiecare transport rutier intern sau international

… pentru ca suntem flexibili si inovativi in gasirea celor mai bune solutii de transport pe camion

… pentru ca suntem dedicati si prompti

… pentru ca oferim serviciul de care ai nevoie la cel mai bun pret

Cateva referinte…