DE LA MAGNUM LA T

De aproape 10 ani de când a fost înființată, compania de transport C&C Logistic nu a folosit alte camioane decât Renault Magnum. Cele cinci capete tractor Euro 5 și EEV au străbătut toată Europa, două dintre ele depășind borna de un milion de kilometri – fără incidente mecanice ori intervenții costisitoare de întreținere.

Acesta a fost și motivul pentru care, atunci când a venit vremea pentru camioane noi, Ciprian Pop a optat fără reținere pentru noua gama T. Nici măcar nu fusese lansată oficial în România, și comanda sa pentru primul Euro 6 fusese deja lansată în producție.

După 80,000 km deja parcurși de primul său T 13 480, acum poate afirma liniștit: ”Fiind vorba despre un camion complet nou, mă așteptam să mă împiedic de o serie de “probleme specifice copilăriei”, dar totul a funcționat ireproșabil, neavând nici cea mai mică defecțiune până în prezent.” O altă surpriză, cel puțin la fel de plăcută, a fost și cea legată de consumul de motorină. ”Cu o încărcătură de 19-20 tone, Renault Magnum consumă 29-30 l/100 km, iar noul T 480 a coborât la 25-26 l/100 km,” exemplifica domnul Ciprian Pop.

Nu este de mirare că CNC Logistic a recepționat recent cel de-al doilea T, tot de 480 CP. La fel ca și primul, acesta a fost configurat cu pachetul aerodinamic complet.


Sursa: Revista OPTIMUM Magazine, noiembrie 2015